Læserne siger

Før Ilden vågner Valget træffes blev udgivet, sendte jeg den ud til 25 testlæsere, der har givet mig feedback. Heraf cirka halvdelen folk, jeg ikke kendte. Kun 5 af dem var ikke så vilde med den, 20 var meget begejstrede. Alle 25 sagde som noget af det første:

"Undskyld, den er så beskidt, men jeg har haft den med overalt. Den er sindssygt god!", Kvinde 18 år.

"Hold da op, jeg må lige læse den igen. Du er forhåbentlig i gang med den næste?" Kvinde 33 år.

"Nej, det kan jeg ikke holde ud. Det er forfærdeligt at læse. Kan du ikke finde en anden? En, der er i målgruppen?" Mand 28 år.

"Pissefed bog! Min mor sagde, at hun ikke har set mig smile så meget, siden jeg læste Harry Potter." Kvinde 17 år.

"At tænke sig, at jeg gamle kone også blev helt revet med. Der er også mange spændende elementer ud over kærlighedshistorien, der sætter tankerne i gang." Kvinde 64 år.

"Virkelig et spændende og medrivende plot." Mand 49 år.

"Det er jo en rigtig page-turner. Jeg er virkelig imponeret. Tænk, at du kan skrive sådan noget." Kvinde 35 år (en gymnasiekammerat, jeg dengang konkurrerede med om de bedste karakterer i dansk stil - hun vandt som regel ...)

"Jeg gik i stå, den fangede ikke rigtig." Kvinde 18 år.

"Fuck, hvor er den irriterende god. Og hold op, hvor du skriver godt og medrivende. Skynd dig at skrive den næste!" Kvinde 60 år.

"Er piger virkelig sådan? (kvinden, der sad ved siden af, nikkede og lo) Der sker alt for lidt i starten. Første del kunne godt koges ned til 30 sider, men du bringer nogle interessante overvejelser frem efterhånden." Mand 42 år.

"Hvornår er den næste klar?" Kvinde 33 år.

"Det er som en lettere omskrivning af mit tidligere jeg, så på den måde rammer den mig jo, måske lidt for utroligt, godt." Kvinde 18 år.

"Rigtig, rigtig god. Men jeg hadede dig virkelig, da jeg troede, at XXX." Kvinde 15 år.

"Du er vel gået i gang med den næste, ikke? Kan jeg ikke få den kapitel for kapitel, så jeg ikke skal vente på, at hele bogen er skrevet?" Kvinde 32 år.

"Jeg blev hurtigt forelsket. Virkelig spændende. Det var også nemt at leve sig ind i den." Kvinde 19 år.

"Den er vildt god, lige så god som De Udødelige." (Som hun lige havde læst) Kvinde 50 år.

"Jeg grinede meget. Det er så tydeligt, at det er dig, der har skrevet den. Den var meget bedre, end jeg havde regnet med." Min mor på 57 år.

"Virkelig en fornøjelse at læse. Den bliver revet ud af dine hænder." Kvinde 33 år.

"Tror, at jeg er blevet for gammel til den slags." Kvinde 24 år.

"Super fed! Vildt spændende med atlantideuniverset! Synes den er nice og fedt fundet på og ekstremt gribende!" Kvinde 17 år.

"Velskrevet og spændende med gode overraskelser. Ikke kun for teenagere. Den var svær at slippe." Kvinde 34 år.

"Hurra for din bog!!! Kunne slet ikke slippe den. Især det sidste var en fest at læse." Kvinde 28 år.

"Den er god, men jeg ville arbejde meget mere med sproget." Kvinde 32 år.

"Jeg har glemt at tilstå, at jeg har læst bogen - og den er VILDT godt skrevet! Det er en god og spændende serie du lægger op til, og jeg glæder mig helt til at få lagt den op på nettet, så andre også kan læse den." Grafikeren, der har sat bogen op. Kvinde 26 år.